Hirdetés

modellugynokseg.lap.hu / Modellügynökségek - Budapest

Modellügynökségek - Budapest

Statiszta-, hostess- és modellközvetítés

Nemzetközi Modellügynökség

Modell • Fotó • Ügynökségi szolgáltatások

Színész, modell, statiszta, hostess

E'clat model management

FreeFaces ModelManagement

Modell és hostess ügynökség

Karakter Casting Színész és Modell Ügynökség Kft

Movei Star Studio - Te lehetsz az, akit keresünk!

Profil Gyermekmodell & Mozgás Stúdió

Tanuld meg nálunk a legjobbaktól (Dobó Ági, Freire Szilvi és Polgár Kriszti ) a modellszakma alapjait.

Az első kizárólag fiú modelleket foglalkoztató gyűjtőoldal

Az ELLE Models magyarországi modellügynökség 2008 óta folytatja tevékenységét. Elsősorban prémium modell és hostess szolgáltatásokkal foglalkozik. Szolgáltatásai körébe tartoznak a következők: hostessek, modellek biztosítása rendezvényekre, konferenciákra, termékpromóciókra, PR- és divatfotózásra, bemutatókra, kiállításokra. Fotós, stylist, fodrász, make up, art director biztosítása. Rendezvények

A VISAGE MODEL MANAGEMENT immár több éves szakmai tapasztalattal rendelkező, nemzetközileg is elismert modellügynökség. Folyamatosan bővülő modellportfoliójával, rátermettségével és megbízhatóságával a nemzetközi divatvilág állandó szereplője. Fő profiljaink közé tartozik mind a partnereink mind a modelljeink részére népszerűséget biztosító modellközvetítés illetve a személyre szabott és professzi

Az OMG Model Management egy uj, dinamikusan fejlodo, high fashion modellugynokseg, Los Angeles kozpontu irodaval. Modelljeink folyamatosan utaznak a vilag divat fovarosaiba, ahol a legjobb ugynoksegekkel kapnak szerzodest. Budapesti irodank is folyamatosan keresi az uj arcokat! Varjuk minden minimum 172 cm magas , 14-20 ev kozott lanyok jelentkezeset!

Modellügynökségünk új arcokat, érdekes karaktereket keres! 0-99 éves korig várjuk jelentkezését szerepelni vágyó gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Korrekt feltételek, megbízható partnerek. Ügynökségünk saját műteremmel rendelkezik, profi csapat áll modelleink mögött. Fotózások, reklámfilmek, termékpromóciók, statisztamunkák.

Ügynökségünk, a NINE model management 45 ország TOP modellügynökségeivel és produkciós cégeivel dolgozik együtt. Legyen kisebb céges rendezvény hostesseinek biztosításáról, vagy nagyobb horderejű reklámkampány főszereplőjéről, terméked vagy szolgáltatásod arcának kiválasztásáról, nálunk biztosan megtalálod akit keresel.

Célunk egy olyan, video-tárhelyes modellbázis létrehozása, amely megfelel a mai kor folyamatosan digitalizálódó elvárásainak, megkönnyítve ezáltal a különböző produkciók készítőinek munkáját, szem előtt tartva az internet, az online tv-k, a különböző video-portálok rohamos elterjedését, fejlődését a kommunikációban, a filmiparban, mindennapjainkban.

Nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező modell-, és hostessügynökség, korrekt, szerződéses munkákkal, divat-, hostess-, fehérnemű/bikini és erotikus modellkedés vonalon. Budapesti irodánkban ingyenes regisztráció, bel- és külföldi modell és hostessmunkák, videóklipek, statisztamunkák szerződéssel, azonnali vagy gyors kifizetéssel. Fotóstúdiónk vállalja modellportfóliók elkészítését is, gyorsan és jól

Meghatározás:

A magyar és külföldi modellügynökségeket összegyűjtő kollekció. A modellügynökségeken kívül helyet kapnak még benne a szépségversenyek, és a modellkedéssel kapcsolatos egyéb kezdőlapok is.

A magyar és külföldi modellügynökségeket összegyűjtő kollekció. A modellügynökségeken kívül helyet kapnak még benne a szépségversenyek, és a modellkedéssel kapcsolatos egyéb kezdőlapok is.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Modellügynökségek - Budapest
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés